26. juni 2024
Hunter Spetalen

Øystein Stray Spetalen jaktet parodikonto

I dag har finansakrobat og «hjørnesteinsinvestor» Øystein Stray Spetalen vært på jakt etter twitter konto. Ikke fordi han er nevneverdig interessert i å tilbringe tid på twitter, men fordi han er i harnisk etter at noen har oppretten en parodikonto på han.

Finansavisen (eller Spetalen) mener at: «for det utrente øyet er det svært vanskelig å vite at kontoen er falsk, siden bildene faktisk er fra hjemmet til milliardæren». Utbytteprinsen virker å være litt uenig i dette, da han mener kontoen er godt merket som parodikonto. Redaksjonen undrer seg over hvordan en bedre skal greie å merke en parodikonto enn dette? Kanskje har Finansavisen et svar på dette?

André mener kvinnen/mannen bak parodikontoen burde ta en telefon til Finansavisen, men redaksjonen er av den klare mening at det er for tette bånd mellom Spetalen og journalistene som jobber der, og at hen risikerer å få identiteten lekket til Spetalen.

Det som er ganske graverende er at Finansavisen lar Spetalen fremsette dårlig skjulte trusler mot eieren av parodikontoen gjennom å sitere han på kraftsalven gjengitt under. Om det å hente bilder fra private instagram-kontoer kan kvalifiseres som et angrep på familien stiller redaksjonen seg litt undrende til. Det vil altså si at eieren av disse insta kontoene (barn og kone) har akseptert at vedkommende har fått tilgang til kontoen. Kanskje Spetalen må ta en liten alvorsprat på kammerset om hvilke luksusbilder det er greit å flashe på insta?

Dessverre ble kontoen slettet i all hast og finansakrobaten Øystein Stray Spetalen vant nok et sjøslag. Hvem som stod bak kontoen får han nok aldri rede på. En litt trist dag for #fintwit og yttringsfriheten, men vit at vi alltid har døren åpen for deg @Har_ikke_ dersom du skulle ha noe på hjertet eller skulle få skrivekløe.

Husk å tagge oss eller tipse oss på DM dersom du kommer over noen morsomt eller interessant på #fintwit. Ingen sak er for stor eller for liten til å potensielt komme med på fintwitfame.com.

– Me sjåast på #fintwit alle sammen!