15. juli 2024
Millionklubben

Velkommen i millionklubben Xq Dividend!

I dag kan vi ønske et nytt medlem av #fintwit velkommen i millionklubben. Hele redaksjonen gratulerer så meget til Xq Dividend som endatil bikket millionen på sin egen 41-årsdag! Hipp hipp hurra!

Hvor lang tid har det tatt å spare 1 millon lurer du kanskje på? Bare 722 dager fra fra han startet i 2019 med sin første krone i aksjer og fond. Det er imponerende!

Men selvsagt ligger det noen viktige forutsetninger bak å kunne spare i dette tempoet. Som Xq Dividend nevner har han en bra betalt jobb i tillegg til at han har muligheten til å dra inn noen kroner på side hustles. Men kanskje viktigst av alt så har han en livspartner som drar i samme retning. Og hun har endatil dratt i fra han på formuefronten, men det er en historie for en annen dag.

Hva skuler seg i porteføljen hans? Redaksjonen vet at han er en ringrev på utbytteaksjer, men han har også noen spennende plasseringer innen krypto, metaller og crowdlending.

Vi oppfordrer hele #fintwit til å legge igjen en aldri så liten bursdagshilsen under bursdagstråden hans og smash that follow button!

Har DU også bikket 1 million på aksjekontoen og vil være medlem av millionklubben? Ta et skjermbilde av porteføljen og tag oss i en tweet.

– Me sjåast på #fintwit alle sammen!