25. mai 2024

Velkommen i millionklubben NorRaccoon!

Redaksjonen ønsker å gratulere NorRaccoon så meget med første million i porteføljen og dermed også som medlem i #millionklubben. Vi må innrømme at denne begivenheten hadde snekte seg under radaren, men takket være et kjærkomment tips fikk vi rettet opp i dette.

NorRaccoon har hatt en fantastisk utvikling på porteføljen der verdien har økt eksponentielt siden 2019.

Hva skuler seg i denne eventyrlige porteføljen lurer du kanskje? I 2021 har det vært ganske sparsomt med opdateringer av porteføljesammensetningen, men i november 2020 så den altså slik ut.

Porteføljesammensetning NorRaccoon 2020

Selv om NorRaccoon skjuler seg bak en relativt anonym profil har vi likevell greid å nøste frem noen fakta for at leserne våre skal bli bedre kjent med han. Ryktene sier at han er 29 år gammel og at han for tiden tar en mastergrad. Han har deltidsjobb i kundeservice for et relativt stort internasjonalt selskap og han var en av de første som innså hvilke konsekvenser korona-panemien ville få for økonomien:

Vi kommer til å følge nøye med på denne #twitterprofilen for å få med oss tegnene på neste store krakk i aksjemarkedet i årene fremover.

Nå er det sikkert noen som tror at NorRaccoon bare har sittet hjemme og spist spikersuppe, stirret i veggen og gjort minst mulig for å kunne spare mest mulig penger. Men nei, som de fleste andre på #fintwit har også NorRaccoon noen dyre hobbyer som spiser friskt med kapital. Deriblant samboer og motorsykkel hvis årlige forsikring spiser nok kapital til å gjøre Onkel Skrue lettere uvell…

Har allikevel alltid brukt penger på det som virkelig gir meg glede, f.eks reiser, opplever, motorsykkel, etc. Og ved siden av det spart så mye jeg kan, angrer ikke på det.

Og til sist må vi bare få minne NorRaccon på at han skylder oss en face reveal. Kanskje dette kommer en gang i fremtiden?

Hvis du ikke allerede følger NorRaccoon anbefaler vi alle til å smash that follow button!

Har DU også bikket 1 million på aksjekontoen og vil være medlem av millionklubben? Ta et skjermbilde av porteføljen og tag oss i en tweet.

– Me sjåast på #fintwit alle sammen!