25. juni 2024
Ukesoppsummering 32 Fintwit

Ukesoppsummering – 32

Denne uka har solgt.no gutta tatt frem målebåndet for å finne ut hvem sin som er størst. Og da snakker vi selvsagt om tilgjengelig EK siden vi tross alt befinner oss på anstendige og familievennlige #fintwit. Dersom Arne Kvale ikke bløffer Jan Oftedal ser det ut som vi har kåret en vinner.

En som tilsynelatende er tilbake på jobb igjen er Utbytteprinsen. Redaksjonen ønsker å minne han på at feilslåtte crowdlendings-investeringer ikke er noe en bruker arbeidstiden til å ordne opp i. Vi finner det i det minste betryggende at han kun skyter med løskrutt.

Pengeforvaltning har akkurat doxet Jan Fer sin nyeste side hustle. Sommerjobb innen shipping ble det sagt på #fintwit. Ikke usant ut fra det redaksjonen kan bedømme.

Feeden på #fintwit har i det siste flommet over av tradere, investorer og eiendomsbaroner som tror de poster dagens middag på Instagram. Men for å gjøre det hele mer forvirrende ønsker HighwayToBroke å betale Trendtraderen for å slippe å se disse «snappene»!?! Det er mulig redaksjonen må på en ny ferietur dersom vi skal greie å vri hodene våre for å forstå hva alt dette betyr. Few!

Som vanlig er Richie Rich ute med breisiden av stekepanna og gir dem i klartekst hva de fortjener for alle disse fantastiske mat-«snappene».

Innholdsansvarlig hos Odinfondene, Stian Strand, kommer med en klar advarsel til kolleger som vurderer å hoppe over til Oljefondet. Hva er det han vet som vi andre ikke vet?

Nils A er en som alltid byr på seg selv for å skape liv på #fintwit. I tillegg til trading liker han å trolle litt i feeden til den urbane Oslo-eliten. Redaksjonen gir terningkast 6 for looken, men må medgi at skjegget kanskje må bort før han greier å avgi stemme på konas vegne ved årets valg.

MoneyHunter lar så visst ikke sjansen gå fra seg til å kommentere litt når det hevdes at Novo har tatt markedsandeler innenfor et helt nytt segment. Redaksjonen takker for tipset, åpner lommeboken og snuser på kvartalstallene til Novo.

Når fruen i spareparet er på utflukt til tigerstaden, passer herren i SpareParet på å holde kjøkkenet i mint condition. Hvordan han gjør dette på en effektiv, miljøvennlig og bærekraftig måte røper han gladelig til #fintwit. Her er det bare å ta frem notatblokken gutter.

En annen som vet å imponere fruen er Øyvind Rønningen. Redaksjonen berømmer initiativet og håper fruen ikke gjennomskuet den listige planen.

Som vanlig liker vi å avslutte med en liten gladsak. Nå er endelig utsendingen av 21 stykk makroblogger-kopper i gang. Ryktene skal ha det til at Jan L. Andreassen selv ikke har rukket å skaffet seg et eksemplar, og at det dermed blir dyrt for han å kjøpe koppen på et senere tidspunkt. Dere vet, 21 stykk, begrenset opplag, hodling og diamond hands. Few understand this, men redaksjonen anslår at det vil koste han ca. 1 million å kjøpe en av disse svært populære koppene.

Husk å tagge oss eller tipse oss på DM dersom du kommer over noen morsomt eller interessant på #fintwit. Ingen sak er for stor eller for liten til å potensielt komme med på fintwitfame.com. Uten alle dere tipsere hadde det blitt tynt innhold i ukesspalten.

– Me sjåast på #fintwit alle sammen!