15. april 2024
Elitens leseliste del 1 the snowball

Elitens leseliste – 1

Vi i redaksjonen har spøkefullt valgt å kalle denne nye serien av boktips for «elitens leseliste». Dette kommer selvsagt av at #fintwit på mange måter er et 1%-samfunn for de som har spesiell interesse innen økonomi, side hustles og veien mot økonomisk frihet. Redaksjonen har ikke lest alle bøkene som presenteres i denne spalten, men dette er bøker som deles hyppig på #fintwit. Altså et slags tverrsnitt av hva som leses på vårt lille fantastiske hjørne av Twitter.

Først ut er @invest_jon som leser boken The Snowball som omhandler det ekstraordinære livet til en av vår tids største investorer, Warren Buffett. Trykk på tweeten dersom du vil diskutere boken med John_Invest før du leser den.

Boken kan kjøpes hos ARK nettbokhandel (annonselenke som gir nettsiden noen kroner i provisjon ved kjøp).

En annen bok som leses hyppig på #fintwit er The Intelligent Investor av Benjamin Graham. En klassiker når det kommer til verdiinvestering. Trykk gjerne på tweeten for en god diskusjon om boken med Pengeforvaltning.

Boken kan kjøpes hos ARK nettbokhandel (annonselenke som gir nettsiden noen kroner i provisjon ved kjøp).

Hvis dere leser en god bok som flere på #fintwit kan ha glede av så er det bare å tagge oss i en boktweet. Vår dør er alltid åpen for tips til bøker som gir merverdi for #finanstwitter.

– Me sjåast på #fintwit alle sammen!