15. april 2024

BRK.A observert på #fintwit

I dag observerte redaksjonen for første gang den beryktede og svært sjeldne BRK.A aksjen på #fintwit. Dersom du er ny på #finanstwitter har du kanskje ikke hørt om BRK.A tidligere, men dette er altså klasse-A aksjen til Berkshire Hathaway Inc. En lurer kanskje på hvorfor denne er så eksklusiv? Det kommer av at én aksje i skrivende stund koster 435 370 USD eller 3,85 mill NOK. Tweeten ble slettet kort tid etter at den ble lagt ut, men redaksjonen har hentet den frem fra Twitter archive og publiserer den her i en sladdet utgave.

Selvsagt har vi sladdet sluttseddelen også da kontonummer og navn på AS ikke er noe en ønsker skal ligge ute til offentlig skue.

Redaksjonen gratulerer den anonyme innehaveren så meget og håper at denne investeringen vil gi en god avkastning i tiden fremover. Og skulle noen være i tvil, det å inneha 1 stykk BTC er helt greit men å sitte på BRK.A er legendarisk!

Husk å tagge oss eller tipse oss på DM dersom du kommer over flere eksemplarer av sjeldne aksjer der ute i #fintwit-jungelen.

– Me sjåast på #fintwit alle sammen!