25. juni 2024

BI, Bergen og starten på et nytt eventyr.

2 august i herrens år 2021 ble det lagt ut en etterlysning for nye,  nåværende studenter på BI eller NHH. @Fintwitfame var på jakt etter noen skribenter for å fortelle om sine opplevelser og inntrykk av sin representative skole.  

Som den joviale, og ivrige sørlendingen jeg er måtte jeg svare fame sitt kall. Jeg har grublet litt og funnet ut av at det kanskje kan være en god ide å skrive litt kort om hvordan jeg føler BI har behandlet meg, før undervisningsstart. 

Allerede høsten 2020 begynte jeg å gjøre research på hvilken skole og linje jeg ville inn på til studiestart sensommer 2021. Jeg var tidlig ute og fant ut av at BI virket som det beste alternativet for meg. 06.01 søkte jeg meg inn på Økonomi & administrasjon ved BI Bergen, og samme dag fikk jeg aksept. 

Siden da har jeg mottatt 15 eposter om informasjon til meg som kommende student og hvor jeg må følge med for å få best mulig informasjon om skole, by og studiestart. BI har henvist meg til å følge SAMMEN , som er samskipnad for studenter. Sammen Bergen tilbyr masse diverse produkter/løsninger/sosiale samkomster osv for oss som er nye og gamle studenter.  

BI har vist meg så langt at all info som jeg kan trenge som student er blitt sendt ut eller henvist til. Hvis man som student ikke føler man har fått med seg noe, så er det enkelt og greit fordi man ikke har orket å se etter.  

Første dag i fadderuka ble jeg ringt av mine faddere og det har vært et fyllekalas uten like siden. Ryktene om fadderullan stemmer. Fra mandag til fredag har det gått i ett, og det er nå en sliten kriger som tar seg en dag etterlengtet drikkepause.  

En kveld med pause før det blir FINTWIT meet i morgen! Da er det på’an igjen, vi ses!