15. april 2024

Trend sin start på sommerferien

Det hele startet i eksamensperioden julen 2020. Stressende skuldre og en vond nakke i eksamensperioden er noe de fleste studenter er kjent med. Nesa nedi boka og skuldre som lener seg på et bord som er enten litt for høyt/lavt. Min ytre motivasjon for den harde eksamensperioden for et halvår siden var rett og slett en massasje på disse ømme punktene i kroppen. Sjelen trengte det, men ikke minst en kropp som både var i høy aktivitet, men og i vonde leseposisjoner.

Exam stress: 10 ways to control it

Eksamen kom, og eksamen gikk, jobb ble dominerende for hverdagen etter 14.desember, og jeg fant dermed ikke rom eller tid for en behagelig massasje. I tillegg koster det en del kroner, så jeg tenkte at penger spart er penger investert! Dermed ble massasjen etter eksamensperioden en våt drøm som aldri ble realisert.

Men nok en eksamensperiode kom i mai 2021. Og nå var jeg fast bestemt: Ikke søren at jeg skal være et klassisk eksempel på passiv-drømming. Altså at jeg visualiserer meg en premie, og når jeg endelig skal ta tak i det, så dropper jeg det, kun i argumenter som «det er dyrt» eller «jeg har ikke tid». En 23åring som ikke har tid til 60min massasje i sommerferien? Come on.

Så jeg begynte å søke litt rundt, og fant flere rimelige massasje-steder. Prisen rangerte alt fra 500-1200kr for 60min med massasje. Noen steder så mer ut som en hyggelig «prat» med en kvinne fra Asia, mens andre så ut som rene pinebenken fra 1700-tallets sadister med diverse torturmetoder. Jeg var både skeptisk til den rimeligste, men og den dyreste, da 1200kr for en kropp som kun trengte litt behagelig massasje var i meste laget.

Scots were 'experts' in horrors of torture | UK | News | Express.co.uk

Etter en del research så kom jeg over et tilbud med flere gode reviews som beskrev stedet som «meget gode massører» og «rolig og hyggelig, ment som terapi for sjelen» til den nette sum av kun 600kr for 60min. Basert på bildene var det ikke mye informasjon å hente, men jeg stolte på 4.3 stjerner og sa meg fornøyd med dette. Midt i Bergen sentrum, rimelige priser og kun noen skarve 100m fra jobben. Perfekt! Siste arbeidsdag før ferie var en realitet, eksamen var overstått, jeg måtte slå til.

Idet jeg ankommer innser jeg fort at dette er en form for massasje, men ikke den typen jeg trengte. Som 23år og alt er friskt og godt, så følte jeg meg litt malplassert ved siden av hun i knallrød kjole (som var litt for kort) til å kalle henne en massør. Men jeg ønsket å gi dem en sjanse og ikke dømme kun basert på førsteinntrykk. Det var jo til tross alt helg, kanskje hun ønsket å pynte seg i anledningen.

WADEE THAI MASSASJE - www.wadee.info
Bildet kun lånt som illustrasjon.

Jeg blir spurt om hva jeg ønsker, og jeg svarer med min spe stemme «Kan jeg være så snill og få 60minutter massasje?». Hun smiler og geleider meg inn på et rom, hvor det rett og slett ligger to madrasser på gulvet med håndkle brukt som laken, og noen duftlys på hver side av puten. Jeg tenker flere ganger «dra hjem» til dette, men ønsker likevel å gi dem en sjanse. Ja, mulig de tilbyr andre tjenester enn massasje, men en stakkarslig 23-åring er vell ikke noe de ønsker å prøve seg på?

Det starter med en helt lett massasje, hvor jeg ligger i underbuksa med et håndkle over. Massasjen er intim og svak, akkurat som forventet når jeg ankom rommet. Jeg forstår fort at hun ikke er utdannet massør, da Pappa gir bedre massasjer, og han jobber på kontor. I løpet av de neste 40 minuttene så kommer det inn 3 ulike massører, alle med sin egne dårlige massasje-teknikk, men den ene etter den andre var mer intim enn den forrige. Nesten som en forrett, hovedrett og til slutt: desserten. Etter nærmere 40minutter med massasje på rygg, legger og baksiden av lår, ber massøren meg om at jeg skal snu meg. Velvillig snur jeg meg etter denne kommandoen, og i det jeg snur meg, legger hun den ene hånden midt på en gutt sitt midtpunkt på kroppen. Det var tydeligvis tid for dessert.

«1000 klånå» sier hun på en gebrokken norsk. «Hæ?». «1000 klånå får litt kås». Der forstod jeg hva hun mente, og at min naive innstilling til det hele var nå blitt en realitet. Jeg ler ubekvem og sier «ellers tusen takk, jeg ønsker kun massasje». Tiden går, og nysgjerrig som jeg er, begynner å tenke for meg selv «hva koster eventuelt mer?».

Ekstrovert som jeg er, stiller jeg spørsmålet «gjør dere noe mer her, eller er det kun det?». Hun ler «sexy» og sier at hun kan kle av seg naken for 1500kr og gi meg litt kos, eller for «boomboom» (hennes egne ord) så kostet det 2500kr. Mens hun forteller om prisene gir hun meg en intim lyskemassasje og jobber hardt for å overbevise meg om å takke ja til deres dyreste tilbud. Redelig som jeg er takker jeg bare nei til det hele og påpeker at jeg liker ærligheten hennes, men ønsker kun massasjen. Jeg spør videre om alle jentene der gjorde «boomboom» eller om dette kun var noen fåtall, men dette svarte hun ikke på. Jeg hadde tydelig tråkket på noen grenser og ga meg med det. Noen minutter senere var massasjen over. I det jeg går ut av massasjerommet kommer flere av massørene jeg hadde hatt i løpet av timen og sier «vi ser deg i morgen mister, vi venter på deg! Boomboom!». Jeg ler igjen nervøst, i søken etter ord som fyller det ubehagelige tomrommet når de venter på en respons. «Takk for massasjen, og god helg!» svarer jeg mens jeg er på vei ut døren, og får noen lange blikk av de som ser meg komme ut derifra.

Sommerferien hadde offisielt begynt.