15. juli 2024
Takterrasse party fintwit blir fin i formen

Fintwit blir fin i formen

Fredag 6. august kl. 19:00 blir det fintwit pils på takterrassen til BustByte i Oslo. Her er det kun plass til rundt 30 stykk så førstemann til mølla gjelder. Her må du sende en DM til Michael McMillan for å sikre deg plass før det er for sent.

Innbydelsen indikerer at det kan bli et visst omFANG alkoholas, så her er det rom for å plukke opp tidenes aksjetips, eller rett og slett finne ut hvem av de fremmøtte som skjuler seg bak pseudonym som Hobbyinvestoren, BørsBuddies, Utbytteprinsen eller Vekst.

Arrangementet avholdes på den fasjonable adressen Fredrikke Qvams gate 3.

Grunnet ferieavvikling trenger vi i redaksjonen en muldvarp som skal på arrangementet og som kan forsyne oss med kjendisbilder og sladder fra festen. Ta kontakt på DM hvis dette er deg.

– Me sjåast på #fintwit alle sammen!