25. mai 2024
Finanstwitter snapchat

Finanstwitter X Snapchat

På ønske fra ivrige twittrere under @nullRinvestor sitt innlegg (om face-reveal med emneknagg #fintwit) ble det opprettet en Snapchatgruppe.

Initiativet er takket være @haavardanm , @nordnetS og @seblangeland.

Dimlingen som trykket opprett var undertegnede. Mottagelsen har vært formidabel og responsen har vært overveldende. Formålet er å skap en lavterskel platform for å kommunisere de interessene vi deler på #finanstwitter. Ikke til å legge skjul på at det også vil bli en lett fleipete tone, der @janfer_ kan kjøpes for en 2020bulk tskjorte, der @trendtraderen deler nyttig tips om potteplanter og høsting, samt @nordnetS selger $Endur aksjer i bytte mot en bøtte med Sol og en reservasjon på Jada. Hele poenget er å dele erfaringer og spille hverandre bedre. Som #fintwitter viser gang på ganger at den kan gjøre. På veldig mange arenaer, både i form av å fremme fysisk helse med Strava gruppen, men også foreta hyggelig sammenkomster som både Oslo og Bergen har fått til.

Alt handler om å dele, sannsynligheten for at man på et eller annet tidspunkt har lurt på det samme er stor når man samler så mange fremadstormende sjeler med pågangsmot, viljestyrke, som ønske å lære.
Som @Nordnetmik så fint sa det på Lørdag, faen, jeg ikke viste om dette for 15 år siden !
Visjonen er ikke kun finans, eller hvordan å bli millionær.
For det siste blir vi nok alle uansett, intensjonen er å trives imens man blir millionær. Det ligger også i kortene at det vil komme mer info angående en ny sammenkomst i region vest.
Region Øst stiller sterk her med @michaelmcmillan!

Få det på!

PS. kun 63 plasser.

Takk for oppmerksomheten. DM står alltid åpne om det noe skulle ha et eller flere spørsmål.

André Munthe.