25. mai 2024
Ferieoppsummering 2021

Ferieoppsummering 2021

Ferien er ferdig avviklet og desken er ryddet og klar for nye saker fra Q3 og Q4 på #fintwit. Først ut er André Munthe som har blitt avskiltet og tauet inn. Ikke personlig (type meglerlisens og fengsel) men bilen. Mens den var utleid. Snakk om kremmerånd!

Kanskje derfor han har sett litt mutt ut når han gjentatte ganger har blitt observert gående eller syklende i Bergen sentrum?

Han i SpareParet har outet hun i SpareParet og delt en delvis face-reveal av henne. Vi i redaksjonen har alltid lurt på om de deler på skrivingen, eller om det er en av de som er mer aktiv enn den andre?

Slik ser altså skyggen av ansiktet hennes ut. Dersom noen av leserne har tilgang på NSA facial recognition technology og kan rendre et bilde til oss ville vi vært evig taknemmelig.

Hver uke er det noen som forsøker å tirre Hobby med ostepop-spising. Denne gangen er det den glade sørlandsgutten Sebastian som påstår at ostepop har en kjølende effekt i varmen.

Og så til sommerens mest sjokerende nyhet. Onkel skal svi av 40k +++ på å bygge terrasse på hytta. Men en terrasse koster da ikke 40k tenker du kanskje? Jo, Onkel skal nemlig flotte seg med en terrasse på hele 68 kvm (kilde). Tør vi minne han på at han fint får plass til 2 fluktstoler og en grill på 10 kvm? Men som svært usikre kilder har opplyst, størrelsen på terrassen er et krav fra fruen.

Vi i redaksjonen spekulerer i om størrelseskravet på terrassen bare en prank tilbake til Onkel for å få han til å bruke penger unødvendig. Han hater nemlig dette! Kanskje tar hun mega-hevn for spøker av denne typen?

De sier at når katten er borte danser musene på bordet. Eller som i dette tilfellet der krypto-hodlerne kommer ut av skapet når mellomlederne er borte. Redaksjonen håper Kimera ikke skjuler denne siden av seg selv når ferien er over, men at hun heller omfavner den og trykker opp nye visittkort med laser-eyes på visittkort-bildet.

Joachim trader i baris denne sommeren. Redaksjonen har fått nyss i at det eksisterer et bilde der ute der han naker på Kjeragbolten. Hadde vi fått kloa i dette så hadde vi kjørt førstesideoppslag! Som vanlig kommer det også velmenende og støttende råd og tips fra #fintwit. Denne gangen er det Value etc. som sender et aldri så lite sleivspark.

Anders har som vanlig et muntert skråblikk på #fintwit universet.

Erlend på sin side har endelig avslørt hva som ligger bak de mystiske stjernene på Shareville. Jo flere Nordnet-fond en har i buketten jo flere Nordnet-stjerner kan en smykke seg med. Godt innsidetips til dem som gjør ære i å klatre på Shareville-rankingen.

I likhet med mange andre på #finanstwitter har også Dr. Vekst hevet seg på face-reveal-bølgen som herjer. Redaksjonen kunne sverget på at vi har sett trynet hans ett eller annet sted tidligere, men det er godt å endelig få et ansikt på fintwit-doktoren.

Ryktene skal ha det til at Tenåringsinvestoren har de peneste hendene på hele #fintwit. Redaksjonen gratulerer på det varmeste og ønsker en god tur til Venezia.

En fintwit-kjekkas er Trendtraderen. Ryktene skal ha det til at han figurerer på snapchat med en fager møy i hver armkrok tidlig en søndagsmorgen. Eller var det bare en? Husk at Mami og Papi følger med på #fintwit Trend. Dersom de leser slike tweets kan de fort forvente at du tar med en «venninne» hjem på besøk i ferien.

Til sist skal vi avslutte med en annen herremann som jobber med å bygge populæritet på #finanstwitter om dagen. Nemlig makroblogger Jan L. Andreassen. Av en eller annen merkelig grunn har han greid å tirre på seg halve krypto-norge med sine tweets om Bitcoin og andre kryptovalutaer. Men han er jo høflig og kaller alle sine venner. Vi skjønner ikke hvordan han har greid å komme så feil ut med alle hodlerne der ute. Det er jo tross alt ikke sine egne artikler han deler og det er jo slett ikke hans skyld at forfatterne av disse artiklene har et gjennomgående negativt syn på krypto…

Fortsatt god sommer og husk å tagge oss eller tipse oss på DM dersom du kommer over noen morsomt eller interessant på #fintwit denne sommeren. Ingen sak er for stor eller for liten til å potensielt komme med på fintwitfame.com. Uten alle dere tipsere hadde det blitt tynt innhold i ukesspalten.

– Me sjåast på #fintwit alle sammen!