26. juni 2024
Blakk Dompap

Blakk Dompap – face reveal

Mange ventet til fellesferien før de kom ut av #fintwit-skapet med face-reveal. Om dette ble gjort med overlegg for å slippe unna hederlig omtale i #fintwit’s egen sladderspalte skal vi ikke spekulere i, men vi tar i alle fall opp ballen og begynner fra en ende.

Først ut er Blakk Dompap aka @DigitaltGull som hoppet i det med navn, alder, fødested og cute bilde. Redaksjonen hyller denne modige avgjørelsen Marius.

Marius lever på mange måter den ultimate #fintwit-drømmen da han i ung alder investerte i Bitcoin og nå er utflyttet til Malta av skattemessige grunner. Vel, kanskje ikke bare av skattemessige grunner. Ryktene skal ha det til at han landet drømmejobben innen iGaming og at selskapet har kontor på Malta. Men som den gode entreprenøren Marius er bruker han alle virkemidler når det nærmer seg lønnsforhandling. Tipper vi at sjefen hans følger han på twitter?

Det Marius kanskje er mest kjent for på #fintwit er sine daglige statusoppdateringer på om det er trygt å sjekke krypto-porteføljen. I likhet med Eirik Jensen har han kombinert «blomsterspråket» med sitt helt eget trafikklys-system. Grønt betyr trygt, oransje er uklart og rødt betyr at Kina bannlyser all krypto.

Det litt færre kjenner til er at han driver sin egen nettbutikk med Bitcoin og krypto-merch. Nemlig Digitaltgull.no.

Ser dere ett av disse klistermerkene på en bil eller en lyktestolpe nær dere kan det godt være at de stammer fra Blakk Dompap sitt lager av merch.

La oss avslutte med to tweets som viser at gutten har store ambisjoner men samtydig er ydmyk.

When Lambo sier vi bare.

Vi i redaksjonen anbefaler alle å følge Blakk Dompap for daglige krypto-oppdateringer og memes av meget høy kvalitet.

Sydenhilsen fra Blakk Dompap til redaksjonen i FintwitFame

Kjenner dere til noen flere som har stått frem så er det bare å sende oss et tips på DM.

– Me sjåast på #fintwit alle sammen!