25. mai 2024
Emma Tran

Årsaken til at mange unge ikke lager nettvirksomheter er fordi de mangler drømmer, og vet ikke hvordan de starter. Her er løsningen

MENINGEN BAK MILLIONAIREBUBBLE

Jeg startet millionairebubble fordi jeg ønsker at flere unge skal tørre å lage en nett-bedrift, og lage et levebrød av lidenskapen sin. Fordi jeg tror dette er måten flere kan leve på en måte som tilfredsstiller deres behov. Vis flere hopper ut i det, og lager sin egen bedrift, vil også skolesystemet og samfunnet følge endringene. Dette vil medføre at skolen blir mer åpen for utradisjonelle jobber og nyskapende idéer.

 Ofte tar skolen så mye tid, at unge ikke får utviklet lidenskapen sin og de mister motivasjon. Du vil møte på mye i livet som strider mot drømmene. Derfor er det viktig at du står opp for deg selv, og gjør det som du synes er viktig. Vær også bevist på motgangen du vil møte på veien. Gjennom millionairebubble vil jeg bidra med at du finner lidenskapen din tilbake, ser mulighetene i nettvirksomheter, og skaper livet du ønsker deg.

Millionairebubble er min lidenskap. Det er ikke et talent, men det er noe som er svært viktig for meg. Dette er fordi jeg hjelper med å løse et problem mange unge har:  de har mistet meningen bak det de gjør. Samarbeidspartnerne mine(se nederst)og kundene mine, er folk som  ønsker endring. De ønsker å bli sin egen leder i sitt liv. Nå er det på tide at du gjør endringene som trengs!

HVA ER DIN VISJON?

Hvis din drøm er å ha en jobb som krever lang utdanning (lege, advokat, jurist). Så sier jeg kjør på! Det er ikke noe bedre enn at du jobber med det du liker.

Hvis du derimot vil være mer selvstendig, og starte noe selv. Så skal jeg hjelpe deg på veien for å nå dine mål. Gjennom bøker, og erfaringer har jeg fått kunnskap, som jeg ønsker å lære videre. På millionairebubble.com lærer jeg bort ulike markedsføringsstrategier, og hvordan du kan bygge en bedrift på nettet

Ikke misforstå meg. Skole er svært viktig, og det gir jobbmuligheter man ikke kunne hatt ellers. Jeg jobber fremdeles mye med skole, fordi jeg ønsker å flere dører åpne. Dette vil jeg du også skal ha.  Så jobb hardt på skolen. Selv om du tror du får nytte av det eller ikke. Noe suksessfulle mennesker har tilfelles er at de gir aldri opp, og ser positivt på utfordringer. Så gjør dette.(10x,Grant Cardone) Vær bevist på, og prioriter drømmer og mål. Slik skaper du mer motivasjon, og glede for deg selv.

Da jeg var mindre satt selv unødvendig høye krav. Jeg skulle være best i alt. Både på skole og aktiviteter. Jeg følte ikke jeg fikk like mye igjen for strevet. 

Jeg forsto aldri hvorfor jeg måtte jobbe så mye med skole. Da jeg fikk vite hvorfor, forandret hvem jeg var, og hva jeg trodde på.

UTFORDRINGEN SOM FØRTE TIL ENDRING

Som liten var jeg mye syk. Jeg hadde blodmangel, og måtte få overført blod. Jeg var liten og hadde tre knokler i tommelen. Legene hadde aldri sett noe liknende, og visste ikke hva det kunne være.

Familien min ønsket å vite hvorfor jeg var så syk da jeg var liten, fordi vi aldri fikk noe svar på det. Derfor valgte vi å ta det opp med legen igjen da jeg var blitt eldre. Kun to måneder senere fikk vi vite at jeg har en sjelden anemi som heter Dimond Blackfan. Dette er en medfødt sjelden blodsykdom hvor det ikke blir produsert nok røde blodlegemer i benmargen. Det var årsaken til at skolearbeidet tok litt lengre tid.(For å lære mer om Dimond Blackfan besøk helsebiblioteket.no.

Anemien fikk meg til å åpne øynene, og jeg innså at jeg måtte fokusere mer på hva som var viktig for meg. Jeg var ikke fornøyd med hva jeg hadde brukt tiden min på. Jeg fokuserte alt for mye på plikter fremfor hva jeg ønsket å gjøre. Jeg visste at flere måtte føle det samme. Det var dette som ble utgangspunktet for millionairebubble.

Nå vil jeg du skal åpne dine øyne og finne mening i det du gjør. Fokuser på drømmene dine, og hvem du ønsker å være. Både for deg selv og for andre.  Alt for mange utsetter drømmene sine fordi tidsfrister og gjøremål kommer i veien. Sannheten er at det aldri blir en riktig tid til å starte sin egen virksomhet. 

begynn nå! En prosent endring hver dag er alt som må til.(mikrovaner, James Clear)

LØSNINGEN MILLIONAIREBUBBLE GIR

 Jeg laget et program som heter lær å lage en profesjonell nettside. I programmet lærer du alt fra hvordan du prioriterer, setter deg mål, finner deg selv, lager sidekart, lager domenenavn og mye mer. Programmet gir jeg nå gratis til deg (utløper 6 august).

Dette er et program for deg som ønsker å lage en nett-bedrift av lidenskapen din , men som sliter med å finne ut hvordan du skal starte.  Jeg har brukt min tid på å lære, og erfare hvordan man driver en bedrift. Dette vil jeg lære videre til deg. Både for å gjøre prosessen lettere, og for at flere tar steget for å skape noe eget.

 Jeg vet at skolen tar mye plass i livene til ungdommer, og av ulike grunner vier noen hele livet sitt til dette. For meg var det anemien og pliktene. Det er mange som føler det slik. De strekker ikke til, og er fanget i en rutine de ikke trives med. Men det nytter ikke å skylde på andre. I hovedsak er omgivelsene våres formet av tankene, handlingene, og oppfatningene vi gjør oss. Du er oppskriften for endringene i ditt liv.

SAMMARBEIDSPARTNERE

FØLG MILLIONAIREBUBBLE