15. april 2024
Ole Henrik fintwit-tryne

1000 følgere på under 1 uke!

Ukens #fintwit-tryne er Ole Henrik Sæve som presterte kunststykket å få 1000 følgere på #fintwit på under 1 uke. Hvordan er dette mulig tenker du kanskje? Jo nå skal dere høre. Det hele startet i følge Ole Henrik med en litt fuktig lørdagskveld som gav han litt for mye overmot. Han kontaktet Arne Kvale som er seriegründer og daglig leder i solgt.no med forespørsel om han kunne hoste twitterspace om hans mest poulære twittertråd. Det var imidlertid bare ett aldri så lite problem. For å hoste twitterspace må en ha 600+ følgere og Ole Henrik hadde på dette tidspunktet bare 24 følgere. Et veddemål ble inngått og Ole Henrik fikk 2 måneder på seg til å skaffe 600 følgere på kontoen. Dersom han feilet med dette måtte han kjøpe en god flaske vin til herr Kvale samt donere 200 kr til et veldedig formål.

Søndag morgen våkner jeg opp med en dunkende hodepine fra gårsdagen. Og ingen nye følgere. Skandalen er komplett.

Han antok at det kunne bli snakk om 2 lange måneder, men Ole Henrik er ikke en som gir seg med det første. Han brettet opp ermene og postet tråden under der han presenterte seg selv for #fintwit og gav en opsummering av sin imponerende merittliste, hans unge alder tatt i betraktning. For som han sier: det er mulig å øke sannsynligheten for gode utfall om en posisjonerer seg for flaks.

Om det var flaks, dyktighet eller sosiale mediers virale makt som hjalp til vites ikke, men posten tok av og ble delt 62 ganger i løpet av de neste dagene.

Det var en god følelse når @sivilokonomen kom over som første nye følger. Så jeg fikk drahjelp av halve TwitterNorge, tråden gikk viralt og det kom 100 følgere i timen. 7 timer på rad. Det er jeg takknemlig for og laget en egen tråd hvor jeg utdypet dette.

Med 1000 nye følgere var veddemålet vunnet med god margin og vi på #fintwit kan bare glede oss til årets mest interessante samtale med Arne ila sommeren. Temaene kommer til å bli mentale modeller, ta mindre feil og hvordan bli rik. Tidløse prinsipper som gjør deg bedre egnet til å oppnå gode utfall.

Som takk for støtten Ole Henrik opplevde på #fintwit donerte han likevel 200 kroner til Kreftforeningen. Arne Kvale slo på stortromma og ga 5000 kroner. Andreas Hagensen slang seg på og matchet beløpet til Ole Henrik på 200 kr. 5400 kroner så langt til et veldig godt formål. Dersom flere ønsker å gi et lite bidrag er det bare å markere innbetalingene med #FintwitKreft og del skjermbilde. Ole Henrik har et ønske om at beløpet skal komme opp i 10 000 NOK.

Kommer vi til å se flere stunts på #fintwit fra ukens fintwit-tryne? Allerede denne høsten regner han med å lansere egen bok som han mener kommer til å få en del interesse.

Boken vil skape reaksjoner. Historien er unik og inspirerende. Boka vil handle om oppstartshistorien til en gründer i eiendomsbransjen. Lesere vil få innblikk i hvordan gründeren har bygget opp en portefølje fra null til eiendomsverdi på titalls millioner kroner.

Vi i redaksjonen har ikke greid å lure ut av han hvilken gründer det er snakk om, men ryktebørsen kretser rundt personligheter som Hobbyinvestoren, Økonomisk frihet og Boligbaronen. Det ryktes også at Pål er i gang med oppfølger til Utleieguiden. Men vi i redaksjonen har tatt grundig feil før så dette er som sagt bare spekulasjoner. Kanskje det heller er MoneyHunter eller HighwayToBroke? Mulighetene er mange.

Det kommer teaser på den nye boken 6. august på «Fintwit blir fin i formen». Dere hørte det hos Fintwitfame først.

Følger du enda ikke Ole Henrik Sæve og lurer på hvorfor du skal gjøre det? Stikkordet er Arne Kvale og twitter-space i nær fremtid. Følger du ikke får du heller ikke ta del i denne begivenheten

– Me sjåast på #fintwit alle sammen!