15. april 2024
Millionklubben

Velkommen i millionklubben millionaer i vanlig jobb

Denne gangen er er det millionaer i vanlig jobb som har tatt steget inn i den eksklusive #millionklubben. Redaksjonen gratulerer så meget og ser at hun allerede har planen klar for å nå neste million.

Så hvordan har hun gjort det lurer du kanskje på? Oppskriften er så enkel som den er genial. Høy sparerate i 5 år og alle pengene dyttes månedlig inn i indeksfond. Nærmere bestemt KLP AksjeGlobal Indeks V. Det vi liker best er at hun har greid dette på en helt vanlig lønn. Hvordan skal dette feires lurer du kanskje? Svaret er mer solid sparing og en liten sommerpot til øl.

Vil du følge ferden videre anbefaler vi deg å følge millionaer i vanlig jobb. Smash that follow button!

Har DU også bikket 1 million på aksjekontoen og vil være medlem av millionklubben? Ta et skjermbilde av porteføljen og tag oss i en tweet.

– Me sjåast på #fintwit alle sammen!