15. juli 2024
Ukesoppsummering fintwit uke 24

Ukesoppsummering – 24

Noen tenker at #fintwit bare er en lite boble for de spesielt interesserte. Så feil kan man ta! Det viser seg nemlig at enkelte profiler har en fanskare som strekker seg langt ut i det virkelige livet, og at disse både blir gjenkjent på gata og høster hederlig omtale rundt restaurantbordet. Grattis til både Onkel, Vekst og André Munthe.

Selvsagt er det ingen uke på #fintwit uten litt pikante avsløringer. Denne uka er det kona til Hobby/Bondeinvest som har tråkket i salaten og gitt samme gladnyhet til begge mennene i sitt liv. Lite visste hun at begge vanket i samme twittermiljø. Vi i redaksjonen anbefaler henne i fremtiden å oppgi ulike beløp til de ulike utkårede.

Men ingen av partene lar dette gå nevneverdig inn på seg. 250k mer i økt låneramme er tross alt 250k mer enn før.

Vår eneste danske på #fintwit, Lasse, utøver nok en gang fintførlig dansk diplomati. Han hadde akkurat kommet tilbake etter forrige «ban» og vi i redaksjonen er spent på hvor lenge han varer denne gangen.

Hakket mer sympatisk er vår alles kjære Nordnet-Mads. Ja dere vet han med overarmer tykke som veltrente lår. Han har akkurat oppdaget hvor dårlig stelt det er når en leier hybel på Oslo’s beste vestkant. Men en får i det minste mye frisk luft selv om hybelen ikke kommer med eget tak.

Dagens første sparetips kommer fra Ikke tap. Det viser seg at han tar 1000 raske skattefrie for å skifte dekk på bilen til sin bedre halvdel. Vi i redaksjonen anbefaler flere å starte denne type side-hustle for å øke EK som skal inn i porteføljen.

Neste sparetips kommer fra #fintwit nestor Hobby. Dette er et kombinert spare- og oppdragelsesråd som det snakkes ALTFOR lite om.

Jan Fer brifer nok en gang med sine fenomenale matte-skillz. Roger Bull Berntsen ble så stum av beundring at han ikke visste hva han skulle svare.

Erlend lever farlig denne uka og har lagt seg ut med selveste Sommerhytta-Anna. Og er det en ting vi har lært av å se på årets sesong så er det at en aldri, under noen omstendighet, skal legge seg ut med Anna. Vi sender varme tanker til Jone dersom han er innenfor verbal slaglengde når Anna oppdager denne tweeten. Og Erlend, hemmelig adresse og hemmelig telefonnummer er undervurdert.

Som vanlig serverer Philippe ukens #fintwit-gåte. Hva eller hvem han snakker om kan bare gjennomskues dersom en har en solid NHH-utdannelse samt en fotografisk hjerne for økonomisladder.

Det sies at når økonomer oppfører seg som rockestjerner er det et tydelig tegne i tiden. Rettere sagt et topptegn. Så når Renterådet velger å posere på denne måten er det vel bare å selge alt med begge hender?

Avsluttningsvis kan redaksjonen melde om følgende gladnyter som er observert i #fntwit-sfæren denne uken. Corgien På Oslo Børs knuste indeks denne uken. Et stort grattis fra oss i redaksjonen.

Og sist men ikke minst kommer ukens lesertipps, som er av det glade slaget denne uken. Endelig ser det ut til å foreligge en løsning for hvordan #finfluencere kan tjene penger på onlyfans.

Takk for en fin uke folkens. Vi i redaksjonen har denne uka lett høyt og lav for å dekke alt som beveger seg på #fintwit. Vi har sågår vært innom diverse twitter-space og snoket etter spennende avsløringer. Mye bra å høre, men det nytter ikke å invitere oss til å snakke så fort vi logger inn på et spacet. Det er nemlig dere som er neste ukes nyheter, ikke redaksjonen.

Fortsett den gode jobben med å tipse oss om spennende saker, og så avslutter vi med et sitat fra selveste Rudeolf: Uten dokker, ingen mæ, og det e faen ikkje noka kødd engang.