15. april 2024
Ukesoppsummering 22

Ukesoppsummering – 22

Det nærmer seg sommerferie med stormskritt, men vi i redaksjonen ligger såvisst ikke på latsiden i sommervarmen. Denne uken kan vi avsløre at sommerfest og julebord hos Nordnet allerede er under planlegging. Og akkurat hvem som finansierer festen visste vi vel alle på forhånd.

FintwitFame FintwitPolls kjører hardt og har denne uken funnet ut hvem som ville blitt sendt først hjem fra Kompani Lauritzen. Meget uventet ble JanFer førstemann hjem. Kanskje fordi han nå bruker mer tid på vin, ostepop og sofakos med dama en på trening.

Og når vi først er inne på det…FOR ei dame? Deler ut burn etter burn. Henne vil #fintwit definitivt få mye glede av fremover.

Jan Fer’s Girlfriend hadde forresten face reveal denne uken. Følg henne gjerne slik at hun får flere følgere enn JanFer. Ingenting i denne verden ville gledet redaksjonen mer.

I varmen er det ofte noen som vil vise frem godsaken og flasher både det ene og det andre. Vi har lukket øynene for alle vulgariteter i vår feed (ja det er planty av dem) og trukket ut ukens #fintwit flash. Snasen liten sak med fine former dette. Gratulerer med kjøpet!

Og appropos fine linjer. Når det er hetebølge og folk går lettkledd gjelder det å holde alt velstelt og veltrimmet slik at det ikke tyter ut både her og der. Pål Restad har denne uka raket hekken. Vi liker det stramme skillet som vår alles kjære eiendomsmogul kjører.

Og mens noen sørger for verdiøkning har andre på seg sløseribuksene når de er på en liten snurr. Redaksjonen kan heldigvis bekrefte at det ordnet seg til slutt for Kamilla og at hun fikk hevet kjøpet.

Vi har registrert flere vellykkede kjøp i feeden denne uken. Neste ut er Økonomisk læring som har kjøpt sokker på nettet. Men ikke alt som er billig er bra. Vi i redaksjonen gratulerer i alle fall med ukens mest sexy stockings!

En nyhet litt mer på den lykkelige siden er at folk finner hverandre og blir samboere gjennom #fintwit. Vi gratulerer André og Sebastian så meget!

Og til sist avslutter vi med nok en gladsak. Det viser seg at #fintwit har fått en ny lege i staben. Vi forventer meget av deg Anders og gjør oppmerksom på at du, i likhet med Dr. Vekst, er forpliktet til å vie minst 25 % av arbeidstiden din på aksje- og bitcoin analyser. Hvis ikke vil #fintwit autorisasjonen din henge i en tynn tråd.

Så er det bare å brette opp ermene og gjøre seg klar for ny uke. Huske å sende oss tips når dere oppdager noe gøy på #fintwit. Vår innboks er alltid åpen og ingen sak er for stor eller for liten. Uten hjelp fra dere blir det ingen #fintwitfame.

– Me sjåast på #fintwit alle sammen!