15. april 2024
Innotesco face reveal

Innotesco – face reveal

I dag valgte Innotesco å komme ut av #fintwit-skapet. Han avslører både ansikt og fullt navn i det som må sies å være månedens beste face reveal. Vi i redaksjonen hyller Eigil Arff Tarjem for denne avgjørelsen og regner med at det vil strømme til mange nye følgere til kontoen.

Det Eigil beskjedent nok ikke nevner i tweeten er at han er en habil langdistanseløper. Han har blant annet uttalt at han ikke lenger synes maraton på 42 km er langt nok. Han har nemlig fått smaken på ultraløp! Frekke som vi er her i radaksjonen så stjeler vi like godt et bilde for å vise frem den sporty og badass utgaven av Eigil som vi ikke har blitt like godt kjent med her på #fintwit.

Blir det kanskje en aldri så liten løpekonkurranse mellom de to nye bestevennene Ola og Eigil snart?

På slike dager er #fintwit den beste plassen i verden å være! Kjenner dere til noen flere som har stått frem så er det bare å sende oss et tips på DM.

– Me sjåast på #fintwit alle sammen!