15. juli 2024
HighwayToBroke i Finansavisen

HighwayToBroke i Finansavisen

Denne uka viser HighwayToBroke at en ikke alltid må komme med politisk korrektheter for å havne i mainstream media. Vi i redaksjonen gratulerer han så meget med hederlig omtale. En skulle nesten tro at hans bytte av profilbilde i forkant av dette var en nøye planlagt strategi.

At han kjører en retweet er bare rett og riktig. Denne fortjener nesten gullforgyldt ramme og hedersplass på veggen over spisestuen.

Så blir det spennende å se om han kommer ut av #fintwit-skapet og stiller opp på dobbeltside intervju i DN snart. I mellomtiden kan du følge han på fintwit: @HighwayToBroke.

Innad i redaksjonen er vi litt forbannet over at Finansavisen nå har beveget seg inn på våre jaktmarket på #fintwit for å finne redaksjonelt innhold. I HighwayToBroke-stil løfter vi høflig en langefinger i giv-akt og ber Finansavisen vennligst fuck off.

– Me sjåast på #fintwit alle sammen!