15. juli 2024
Trendtraderen i DN

Fintwittere i media – Trend i DN

Vår alles kjære #finfluencer Trendtraderen har for lengst blitt en skinnende stjerne på #fintwit himmelen. Denne uken figurerer han i portrettintervju i DN der han forteller om opp- og nedturer som aksjeinvestor. Trendtraderen var tidligere en av de anonyme profilene på #fintwit, men etter at han stod frem med navn og bilde har han blitt en aktuell skikkelse for mainstream media.

Hvordan tror dere så Trend velger å utføre et intervju med DN? Lar han seg påspandere drinker og en bedre middag for å øse ut sin enorme livserfaring? Nei, trend er en av de folkeligste vi i redaksjonen kjenner, så selvsagt velger han å gjøre det på egne premisser. Trend inviterte DN journalist hjem til seg i leiligheten og spanderte en herlig kopp rykende varm kaffe. For som han avslørte i en eksklusiv kommentar til fintwitfame.com:

-Hun var jo ganske søt.

Ola Kroken

Neste uker kommer sikkert nyheten om at Trend har fått sponsoravtale med en sportstøyprodusent eller en sportsdrikkprodusent, men la oss ikke foregripe nyhetene. Vi i redaksjoen gratulerer Ola og er sikker på at dette ikke er siste gang vi ser hans kjekke figur i et landsdekkende økonomi, klokker og og vin-magasin. I mellomtiden kan du følge han på fintwit: https://twitter.com/trendtraderen

– Me sjåast på #fintwit alle sammen!