15. april 2024
Dagens burn FintwitFame

Dagens burn

I dag har feeden formelig boblet over av tilsiktede og utilsiktede burns på #fintwit. Redaksjonen har samlet noen av de beste til glede for våre lesere.

Trend leverer neste vennskaplige ballespark til bestisen Jan Fer. Og la oss være ærlig. Ca. 1GB av serverparken til twitter er fylt opp av @janfer MiraiEx vervelenker!

Neste sleivsparket sendes i retning Vekst fra Intrinsic Value. Aldri feil å snitte ned når det kommer til BTC sies det. Eller «buy the dip» som kidsa kaller det.

Selv Baard Schumann tar seg tid til en aldri så liten høyrehook mot «buy the dip» hysteriet. Well played, sir!

Pengenerden er på ingen måte noen helgen når det gjelder å slenge litt med leppa. Denne går ut til alle dere der ute som snakket høylytt om BTC for hver 1000 dollar økning. Akk ja, hadde dere bare visst hva Pengenerden jobber med til daglig.

Neste lille #burn er fra Rasmus som mer eller mindre har tatt over twitter-support for norske Nordnet her på Twitter. Og denne går ut til alle suckers der ute som betaler #plattformavgift. Altså alle oss Nordnet-kunder på #fintwit.

Og til slutt siste burn fra denne Kallang Wave i den store meme-krigen mot en viss nerderlandsk #fintwitter kalt JanFer. Hvorfor er dette en burn tenker dere? Klikk på tweeten for å finne ut.

Og med dette ønsker vi dere alle en fortsatt god tirsdag. Følg oss på twitter for oppdatering på de siste viktige hendelsene i finans-norge.

– Me sjåast på #fintwit alle sammen!