26. juni 2024
Ukesoppsummering fintwit uke 20

Ukesoppsummering

#fintwit har denne uken fått et nytt medlem, nemlig selveste Alex Rosén. Tidligere @bullberntsen (nå @iamBuffettJr) skal guide Alex forsiktig inn i finansverdenen via Hegnar’s #aksjeskolen. At Roger ser opp til Buffett senior er ingen nyhet, men ryktene skal ha det til at navnebyttet på twitter har en annen grunn. Nemlig å distansere seg fra sin erkenemesis Torbjørn Bull Jenssen (https://www.arcane.no/team) som lefler med krypto.

Denne uka startet uten at børsene var åpen, men det hindret ikke folket på #fintwit fra å hyggge seg storveis. Trend hadde et hyggelig møte med ei søt jente på 17. mai og gjorde helt klart inntrykk.

Vekst deler bilde fra sin 17. mai feiring der han er ute på rotur med vennegjengen og skyter salutt. Fint vær hadde han også om vi skal tro bildet.

Kamilla har pyntet seg med finstasen og avslører nok en ting om seg selv. Nemlig at hun er fra selveste Nordland.

Pål Restad har imidlertid forvillet seg inn i Harley-Davidson delen av en kortesje med sin Ducati. Vi i redaksjonen har sett han tweete etter denne fadesen så han slapp nok levende unna.

Men nok om 17. mai feiringen. Neste gladsak på lista er at selveste Jan Fer har fått seg dame. Selv er han ganske hemmelighetsfull når det kommer til sitt privatliv, men vi plukket opp nyheten via en annen kilde.

At Jan er et kupp er det ingen tvil om. I likhet med andre her på #fintwit blir vi våt i undiken når han flasher sine matteskillz.

En annen som har åpenbare skillz er Einar Aaland. Nå snuser han på 3 mill som er ny ATH. Vi i redaksjoen gratulerer så meget!

Til slutt runder vi av med en ny konkurranse som har vokst frem på #fintwit. Nemlig hvem som har den største løken! Solid bidrag fra André!

Vi i redaksjonen ønsker alle en riktig god helg! Og husk, uten nye tips i inboksen greier vi ikke å få med oss alle godbitene 😉

– Me sjåast på #fintwit alle sammen!