15. april 2024
Ukesoppsummering 21

Ukesoppsummering -21

Mange synes dette har vært en begivenhetsløs uke på #fintwit. Wrong! Dere som synes det har rett og slett ikke fulgt godt nok med i timen. Denne uka har vi blitt nevnt i en poll hos den superpopulære kontoen FintwitPolls. Vi er starstruck selv om vi bare nevnes i en bisetning.

En annen som ble lettere starstruck var tv-kokk Ole Martin Alfsen som møtte #finfluenceren Trendtraderen på flytur. Om det ble diskutert løk vites ikke, men i følge Trend ble det diskutert vin og sikkert delt en fyllehistorie eller to (om vi kjenner Ole rett).

En annen #finfluencer som får mengder oppmerksomhet om dagen er vår alles kjære Hallgeir. Selv vil han bare snakke økonomi, men får daglige fan-posts fra unge frøkener som vil style opp typen til å ligne på Hallgeir. Hvem kan vel klandre dem?

En annen som har opplevd oppmerksomhet med negativt fortegn er champagnesosialist Jan Fer. Denne uka har han blitt utsatt for blokkeringer, netthets og cancel-culture fra ulike hold. Vi starter med ukens første #fintwit-blokk.

Deretter var det drittkasting fra meme-kontoen Kalllang Wave.

Før det endte med nok en blokk. Denne gangen fra copy & paste kontoen 2Contago. Er det dette en kaller cancel-culture?

På den andre siden av landet har Hobby har fått seg en avhengighet. Her må fruen ta grep og innføre skjermtid for å få blikkontakt rundt middagsbordet.

Holdingkongen er som vanlig vennlig innstilt og hjelpsom ovenfor crypto-gutta og kjører trafikklys-test. Supert initiativ!

BørsBuddies feirer 2000 følgere og lover en eksklusiv face reveal på 3000 følgere. Vi i redaksjonen gratulerer så meget og kommer selvsagt til å kjøre en eksklusiv sak på dette når 1000 nye følgere er på plass. Dere vet hva dere har å gjøre. Smash that DO FOLLOW button!

Utbytteprinsen er imidlertid en kjip jævel og har satt grensen på 50 000 følgere for å avsløre ansiktet. Som om DET noen gang kommer til å skje.

Til slutt avslutter vi med to saker som er mer eller mindre reiseinspirert. Først ut er Blakk Dompap som har skrevet et fantastisk blogginnlegg om hvorfor han flyttet til Malta. Klikk på tweeten under for å lese.

Og til sist en reisepost fra omreisende onkel Vekst. I dag har han hatt en litt kjip dag da han glemte matpake hjemme på hotellrommet før han satte av gårde på topptur. Vi sender han varme tanker og håper alt er bra med han.

Så er det bare å klargjøre seg mentalt for en ny uke. Huske å sende oss tips når dere oppdager noe gøy på #fintwit. Vår innboks er alltid åpen og ingen sak er for stor eller for liten. Uten hjelp fra dere blir det ingen #fintwitfame.

– Me sjåast på #fintwit alle sammen!