15. april 2024
Trendtraderen står frem

Trend startet ny trend!

Noen dager skjer det ting som får #fintwit til å koke. Og noen dager skjer det ting som regelrett sprenger hele #fintwit. I går var definitivt en slik dag!

Nøyaktig kl. 17:17 velger vår alles kjære Trendtraderen å stå frem med navn og bilde. Responsen var mildt sagt massiv. Minutter etterpå var hele feeden til redaksjoen fylt med kjærlighet, støtteerklæringer og mengder med #bromance. Vi digger at Trend tok den tøffe avgjørelsen om å avslutte anonymiteten og heretter fronter kontoen med eget navn og bilde <3

Avsløringen gikk ikke upåaktet hen i kjendiskretser heller. Selveste Hallgeir Kvadsheim stikker innom og hilser på. Kanskje blir det snart et gjesteinnlegg på Pengeverkstedet skrevet av en viss Ola?

Etter dette settes hjulene i gang hos flere på #fintwit. En liten stund senere står den profilerte #fintwitteren Darabia frem som Christoffer Slåttsveen Darbi. Stjerne i boka til han også fra redaksjonen.

Inspirert av Trend står også Mike frem med bilde og navn. Og selvsagt er dette mer enn nok til å komme med i #fintwitfame Mike! Kikker en gjennom kommentarene skjønner en raskt at det kommer til å bli en del pils fremover på #fintwitterne som plutselig oppdager at de bor i samme by.

På slike dager er #fintwit den beste plassen i verden å være! Kjenner dere til noen flere som har stått frem så er det bare å sende oss et tips på DM.

– Me sjåast på #fintwit alle sammen!