25. mai 2024
Elon Musk laser eyes

Paper hands eller laser eyes?

#Fintwit-gud Elon Musk har akkurat fått paper hands når det gjelder hvorvidt Tesla skal akseptere #BTC som betalingsform. Ganske plutselig har det forekommet økende bruk av olje og kull som strømkilde for mining og verifikasjon av blokkjeden ved transaksjoner. Overraskende overgang fra fornybar energi til fosil energi altså…

Hvordan påvirker så dette Bitcoin-oksene og Bitcoin-bjørnene på #fintwit? Vår #fintwit-doktor tar «noen» av sjetongene av bordet og casher inn fortjenesten? Hva han mener med «noen» vites ikke, men vi får tidsnok vite når han er 100 % ute av #Bitcoin.

Som vanlig stiller Frank de tøffe spørsmålene og lurer på om Vekst i det heletatt kommer til å sitte på noen #Bitcoin når året skifter til 2022. Wolf er også en som reagerer litt på denne 45-graders svingen fra hype til bear-light.

Kanskje ikke så rart siden det har vært mye snakk om «buy the dip» tidligere.

En annen #fintwit-profil har imidlertid motsatt strategi. Her lastes det opp med 50k (trolig dollar siden Hobbyinvestoren har svært dype lommer).

EvInvest mener imidlertid dette ligner på en typsisk hode-skulder-formasjon. Teorien er da et fall på differansen topp av hode til bunn av skuldre. Typisk teknisk-analyse-magi. Har han rett?

Andre har sågår løst problemet der brun energi grønnvaskes gjennom et sofistikert nettverk av selvkjørende mobiltelefoner.

Erlend A er som vanlig på ballen og lar ikke sjansen gå fra seg til en liten trade.

Mens BitMax gir en stiv langefinger til Tesla og avbestiller sin Cyber truck!

Og til sist en hilsen fra Finansnerden til alle som handler Bitcoin med belåning.

Hva velger du å gjøre? Vil du «buy the dip» kan du som fersk Bitcoin-fan benytte vår affiliate-lenke under og få opp til 200 NOK i kryptovaluta.

– Me sjåast på #fintwit alle sammen!