15. april 2024
MiraiEx vs Kaupang google ads

MiraiEx vs. Kaupang krypto: 1 – 0

På selve nasjonaldagen kjørte MiraiEx en frekkis i form av competitor targeting med Google AdSense. Kort sagt kjøpte de øverste søkeresultat i søkemotoren når en søkte på Kaupang krypto hos Google.

Alexander Mørch-Jensen mener dette skyldes at Google ikke er så stor fan av selskaper som driver med Krypto. Vi i redaksjonen tror kanskje Kaupang med fordel kunne hatt en liten runde med SEO opplæring for å skille mellom betalte- og organiske søkeresultater.

Ether tar til ordet for en gentlemans agreement der de ikke targeter hverandres varemerke. MiraiEx bedyrer da at de ikke har gått etter konkurrentens varemerke og at det er nøkkelordet krypto som er triggerord. Vi i redaksjonen applauderer uansett stuntet og heier på MiraiEx så lenge de fortsetter å muliggjøre spamming av #fintwit med MiraiEx-vervelenker.

Hvordan har så MiraiEx råd til å kjøre så mye ads? Jo, de har selvsagt fått med Nordnet Mads (@MadsNordnet) på laget, som har skutt inn en pen liten sum som engel-investor.

Reklame!

Apropos vervelenker så må nye krypto-fans gjerne benytte vår egen vervelenke under for å motta inntil 200 NOK i kryptovaluta.

Reklame!

– Me sjåast på #fintwit alle sammen!