25. mai 2024
Kredittkortbloggen Markus Olsen

Kredittkortbloggen har gått live!

Rett før helgen fikk redaksjonen nyss om at Markus Olsen bare var dager unna å lansere en ny blogg. For de av dere på #fintwit som ikke kjenner Markus, så er han altså mannen bak Kredittkortpodden. På den nye bloggen sammenligner han ulike kredittkort og ikke minst hvilke unike fordelsprogrammer som er tilknyttet de ulike kortene.

Ønsker du for eksempel eksklusiv tilgang til flyplasslounger over hele verden gjelder det å holde tunga riktig i munnen og velge rett kredittkort. Klikk på bildet under så kommer du rett til hans første innlegg der han sammenligner DNB Saga med DNB Private Banking.

#fintwitfame ønsker Markus til lykke med sin nye nettside og håper den blir en lukrativ affere, både for leserne og for Markus selv.

– Me sjåast på #fintwit alle sammen!