15. april 2024
Onkel Skrue fintwit-tryne

#fintwit-tryne uke 20

Ukens #fintwit-tryne er en uformell presentasjon av en mer eller mindre tilfeldig bruker fra vårt lille hjørne av twitter som kalles #fintwit. Denne uken er det selveste Onkel Skrue som får så hatten passer. Dere finner han både på twitter og på soundcloud. Lykke til med sistnevnte, vi sladrer nemlig ikke på brukernavn.

Onkel Skrue er en av de mest kjente og kjære profilene på #fintwit. Til tross for kun 14 måneder på twitter har han allerede opparbeidet seg en solid følgerskare på hele 3040 fans. Men hvor godt kjenner vi egentlig Onkel? Vi har tatt et dypdykk i arkivet med vårt favorittprogram, Stellar Wind, og funnet noen fun-facts.

Onkel har en bakgrunn fra Music Management før han penslet inn på økonomi-studiet. Han jobber nå som daglig leder i en bedrift, samt at han sitter som styreleder i et annet AS. Han har også utøvet idrett på 1. divisjonsnivå i Norge. Altså en mann med store mengder kunnskap og mange jern i ilden. Med så travel hverdag blir det ofte mangel på søvn for Onkel.

Det Onkel er best kjent for på #fintwit er filosofien om «en krone spart er en krone tjent». Og en kan vel trygt si at Onkel ikke har et ekstravagant forbruk.

Onkel deler selvsagt vellvillig sine alle beste sparetips med oss.

Men det som kanskje er aller morsomst med å følge Onkel Skrue på #fintwit er hans mange små kamper med sin samboer (ta den «forever alone» 2012 edition av Onkel skrue).

Eller når han blir busta av samboeren.

Eller når han har kommet over et godt tilbud (les: gratis) og lurer på om det er legit. Tusen takk for at du deler ALT på #fintwit Onkel!

Men for litt siden lurte vi i redaksjonen faktisk på om det hadde fått solstikk da han flottet på seg en Garmin Fenix 6x.

Men nei. Det viser seg at dette kun er et intrikat ledd en typisk Onkel-Skrue-plan der han har lurt samboeren med på å leie ut eget hjem hele sommeren. Bonus: hun får en sommer på høyfjellet der de skal gå Hardangervidda fra øst til vest. Stor kudos til Onkel for massive overtalelsesevner!

Hvis du ikke allerede følger Onkel Skrue er det bare å hive seg rundt og smash that follow button! Men bare husk mottoet: «om jeg har en krone igjen når jeg dør, har jeg regnet feil».

– Me sjåast på #fintwit alle sammen!