25. mai 2024
Trendtraderen

#fintwit-tryne uke 19

Ukens #fintwit-tryne er en uformell presentasjon av en mer eller mindre tilfeldig bruker fra vårt lille hjørne av twitter som kalles #fintwit. Denne uken er det Trendtraderen som skal i ilden. Dere finner han både på twitter og på Instagram.

Trend har som mange andre en relativt anonym profil. Hvorfor spør dere kanskje? Noe av grunnen til det er kanskje valg av utdanning. Til daglig omgir Trend seg med en rekke unge smekre sosialistiske frøkener på lektorstudiet. Mulig de ikke akkurat får overtenning av å tenke på kapitalismen?

Men hans to største supportere i livet kjenner selvsagt til hans hemmelige liv på #fintwit. Papi og Mami <3

3000 følgere på #fintwit var forresten bare starten på eventyret. I skrivende stund har han passert 4000 og er på god vei mot 5k i løpet av året.

To andre typer som også kjenner hans hemmelige identitet er hans yngre og noe irriterende bror, JanFer, og hans kamerat Vetle Forsland. Her har Trend stilt seg bak kameraet for å ikke bli avslørt av løsslupne bilder som uvørent muligens ble lagt ut på FB.

Trend lefler både med utbytteaksjer, indeksfond og swingtrading. Sistnevnte gir han både opp- og nedturer i livet som finansakrobat, men i motsetning til mengdene på #fintwit deler han både toppene og bunnene i livet. Kanskje er det derfor så mange har så mye kjærlighet til nettop denne #fintwit-profilen? Han har gitt ut Teknisk analyse for dummies og deler ellers store mengder kunnskap innen økonomifaget og innen faget «livslære».

Når det butter i mot, og livet på børs føles vanskelig, tyr Trend til sine tre favoritting. Alkoholas, kreativitet og klokker. Klokker skal vi komme tilbake til senere, men etter en flaske vin strømmer kreativiteten.

Og på fest er det fruktige smaker som teller. Kanskje er Trend påvirket av at klassen for øvrig består av 99 % kvinner og at det er lettere å imponere med fargerike bokser?

Under ser vi beslutningsmodell som Trend benytter når han tenker på klokker.

Selv bærer han en liten lekkerbisk av en Seiko, men er interessert i mange av de mer eksklusive merkene som skal kjøpes inn når han blir rik eller får en sugar-mama/daddy. Hva enn som måtte komme først.

Så vidt vi har skjønt av tweet’s om Tinder og #joggedater er han fortsatt på markedet og har sendt inn følgende CV til framtidige partnere i form av tweeten under.

Ønsker du å følge den økonomiske reisen til Trend, eller liker du rett og slett bare rumpa hans? Sjekk ut profilen hans og smash that follow button! Du vil ikke angre et sekund! Og skulle du være i tvil…løken hans er godt over 30 cm og smaker meget godt.

– Me sjåast på #fintwit alle sammen!