15. april 2024

Eiendoms-hjørnet av #fintwit

I denne lille artikkelserien skal vi bli kjent med de ulike undergrupperingene av det twitterlandskapet som utgjør #fintwit. Dette gjør det lettere for deg å navigere i twitter-jungelen og finne de riktige folkene som du deler interesse med. Vi starter presentasjonsrunden med å se på de viktigste eiendomsprofilene på #fintwit.

Pål Restad har holdt på med eiendom i en god mannsalder. Først som megler og senere som utleiebaron og eiendomsinvestor. Følg Pål for gode tips dersom du tenker å starte med privat utleie.


Neste ut på lista er vår alles kjære men dog svært anonyme Hobbyinvestoren. Startet med blanke ark i 2014 og har nå utleieinntekter på over 700k i året. I tillegg har eiendomsporteføljen hans vokst til over 18 millioner. Men vær på vakt. Hobbyinvestoren har den siste tiden tatt et veddemål mot #krypto slik at du kan risikere å bli eksponert og fristet ved å følge han.


Baard Schumann er et så kjent navn i eiendomskretser at han nesten ikke trenger noen introduksjon. Han er for tiden konsernsjef i Nordr som utvikler boliger og næringseiendom i landets største byer. Det fine med Baard er at han, til tross for en hektisk hverdag, gjerne tar seg tid til en god eiendomsdiskusjon på #fintwit.


Location Lokation Location gir deg ukentlig inspirasjon til flipp i eiendomsmarkedet. Han er også en utømmelig kilde til hvordan en maksimerer verdien ved salg og hvordan en kan gjøre et godt kjøp i dagens eiendomsmarked.


Einar Aaland er en av twitterprofilene som er verdt å følge om du ønsker å drive med oppussing og flipping av boliger. I tillegg er han brannmann så smash that follow button.


Markus Olsen har nylig startet med boligutleie og har det siste året ekspandert raskt med enda en enebolig som skal leies ut. Han er et levende bevis på at en kan gjøre karriere på utleie selv utenfor norges største byer.


Kamilla driver med utleie ved siden av jobb og investeringer. Hun er gjerne med på den gode diskusjonen om leieavtaler, leieboere og alt annet som preger en utleiers hverdag.


Eiendomsmegler Olsen er #fintwit sin egen vaskeekte eiendomsmegler. Spør han gjerne om alt som er megler-relatert så får du kanskje vite hvordan de opererer on the dark side.


Tomteflipp har spesialisert seg på seksjonering og flipping av tomter. Fantastisk konsept som jeg aldri hadde tenkt på før jeg så det på #fintwit.


JegHeterFilip eier per dags dato to eiendomer som leies ut. Tør vi spå at det ikke går lang tid før eiendom nummer tre er på plass? Følg han på #fintwit.

Kjenner dere flere eiendomsprofiler på #fintwit som burde være med på denne oversikten er det bare å sende en DM!

– Me sjåast på #fintwit alle sammen!