15. april 2024
Fintwit mobb

Dagen da Vekst startet med affiliate

Det hele startet 25. april 2021 da Vekst kjørte en poll på #fintwit. Spørsmålet var om noen var interessert i å kjøpe e-hefte på gumroad dersom han klippet og limet noen lengre twittertråder til et større kompendium. Responsen var ikke akkurat overveldende. 166 yay og 419 nay. Ballen ble mer eller mindre lagt død.

Hvem som så satte fintwit-doktoren på sporet av affiliate-vervelenker skal vi ikke skyldfordele i dette innlegget, men en idé ble unnfanget og videre undersøkelser ble foretatt. Dette med anonymitet står selvsagt som pri. 1 for enhver profilert anonym fintwitter og Vekst ville såvisst ikke røpe sitt virkelige navn, kun for å tjene noen småpenger på MiraiEx vervelenker.

Etter en liten halvtime hadde Vekst snekret sammen en fin tweet der han, som seg hør og bør, serverte sin egen MiraiEx-vervelenke i bunnen.

Fintwit vervelenke

Denne tweeten ble liggende ut ca. 2 sekunder før tullebukken og champagnesosialisten Jan Fer trolig skrev en vittig og velplassert tweet som svar til Vekst. Hva som gjorde at Vekst slettet sin opprinnelige tweet vites ikke, men når neste affiliate-tweet kom på lufta var det bare den nære kretsen som kunne svare på tweeten. Da gjorde Jan Fer slik en alltid gjør når en blir utestengt fra det gode selskap. Han krasjet festen med en retweet.

Han var imidlertid ikke alene. Frank dro i gang spekulasjoner om Vekst hadde opplevd en reallønnsnedgang og tok det selvsagt også på RT siden heller ikke han fikk svare under tweeten til Vekst. Er de ikke lengre venner på twitter?

Etter dette brøt det ut en helvetes shitstorm (for å bruke doktorens egne ord) og det florerte med kommentarer og DM slik at Vekst så seg nødt til å skrive denne tweeten.

Heldigvis sluttet dagen fint for Vekst.

Hva http://www.myntverket.no har å si til at Vekst bruker deres «varemerke» vites ikke, men vi på fintwitFame regner med at denne vervelenken kommer til å bli mye brukt fremover.

Hvordan dette affiliate-eventyret til Vekst fortsetter får du følge med på selv https://twitter.com/vekstportef.

– Me sjåast på #fintwit alle sammen!